Kleinschalig natuurbeheer Utrecht

Kleinschalig natuurbeheer Utrecht

Kleinschalig natuurbeheer Utrecht Bent u op zoek naar een goede partner en ecoloog voor het uitvoeren van kleinschalig natuurbeheer in Utrecht of een ander natuurgebied? Voor het inwinnen van passend ecologisch advies en het laten uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden op maat bent u bij Knotters Natuurbeheer aan het juiste adres! Na jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen onze ecologen meewerken met ieder project, waarbij we bij ieder project met frisse ogen kijken naar wat nodig is. Uiteraard is de kern van onze werkzaamheden ervoor zorgen dat de inheemse dier- en plantensoorten een optimaal leefgebied krijgen.

Wat kan Knotters Natuurbeheer voor u betekenen?

Het belangrijkste doel van onze aanpak op het gebied van kleinschalig natuurbeheer in Utrecht is zorgen voor een gebalanceerde leefomgeving voor de beschermde flora en fauna in het natuurgebied. Zo kunnen wij hulp bieden bij het bestrijden van (invasieve) exoten en het herstel van het leefgebied voor de inheemse flora en fauna. Hierbij maken we alleen gebruik van elektrische apparatuur, om zo min mogelijk uitstoot en overlast te veroorzaken. Ook het onderhouden van kwetsbare natuur, zoals nabij bouw-, verbouw- en renovatielocaties, behoort tot onze werkzaamheden. Met kleine machines of handgereedschappen zorgen we ervoor dat het benodigde snoeiwerk, maaiwerk, zaagwerk of ruimwerk zelfs op de kleinste stukken natuur kan worden uitgevoerd.

Knotters Natuurbeheer staat klaar voor kleinschalig natuurbeheer in Utrecht

Door het uitbesteden van kleinschalig natuurbeheer voor uw natuurgebied in Utrecht bent u ervan verzekerd dat al het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd, zónder daarmee de beschermde flora en fauna lastig te vallen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkzaamheden van Knotters Natuurbeheer of wilt u graag even kennismaken? Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een e-mail sturen naar info@knottersnatuurbeheer.nl of bellen naar 0683956606. Graag gaan wij met u in gesprek om een fijne en kleinschalige samenwerking te beginnen!

Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Gespecialiseerd in uw natuurbeheer en -onderhoud uitgevoerd met oog voor behoud van beschermde flora en fauna.