Ecologisch groenbeheer Zeeland


Ecologisch groenbeheer Zeeland

Ecologisch groenbeheer Zeeland De vele bouwprojecten in ons land nemen langzaam maar zeker steeds meer stukken natuur in. Daarom moeten we extra zuinig zijn op de stukjes natuur die we nog hebben, hoe klein dan ook! Bent daarom u op zoek naar een goede ecoloog voor het uitvoeren van kleinschalig ecologisch groenbeheer in Zeeland of een ander natuurgebied? Onze ecologen staan voor u en de inheemse flora en fauna van uw natuurgebied klaar met passend advies en werkzaamheden op maat. Uiteraard is de kern van onze werkzaamheden ervoor zorgen dat de inheemse dier- en plantensoorten een optimaal leefgebied krijgen.

Wat kan Knotters Natuurbeheer voor u betekenen?

Bij ecologisch groenbeheer in Zeeland staat het in stand houden van de inheemse planten- en diersoorten op de hoogste plaats. Als u vermoedt last te hebben van (invasieve) exoten, dan kunnen deze exoten de balans binnen het natuurgebied flink overhoopgooien. Het gevolg hiervan kan zijn dat de inheemse flora en fauna verdrongen zullen worden uit het natuurgebied, waardoor de verstandhoudingen binnen het natuurgebied worden ontregeld. Ook het onderhouden van kwetsbare natuur, zoals in de buurt van bouwlocaties of dicht bij de bewoonde wereld, behoort tot onze werkzaamheden. Met kleine machines of handgereedschappen zorgen we ervoor dat het benodigde snoeiwerk, maaiwerk, zaagwerk of ruimwerk zelfs op de kleinste stukken natuur kan worden uitgevoerd. Bij het uitvoeren hiervan maken we alleen gebruik van elektrische apparatuur, om zo min mogelijk uitstoot en overlast te veroorzaken.

Knotters Natuurbeheer staat klaar voor ecologisch groenbeheer in Zeeland

Door het uitbesteden van ecologisch groenbeheer voor uw natuurgebied in Zeeland bent u ervan verzekerd dat al het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd, zónder daarmee de beschermde flora en fauna lastig te vallen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkzaamheden van Knotters Natuurbeheer of wilt u graag even kennismaken? Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een e-mail sturen naar info@knottersnatuurbeheer.nl of bellen naar 0683956606. Graag gaan wij met u in gesprek om een fijne en kleinschalige samenwerking te beginnen!


Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)


    Gespecialiseerd in uw natuurbeheer en -onderhoud uitgevoerd met oog voor behoud van beschermde flora en fauna.